Polarizált lencse

A polarizált lencséket arra a célra fejlesztették ki, hogy első sorban a tört fényt szűrje. Ez azt jelenti, hogy a tükröződő felületekről visszaverődő vakító fényt nem engedi át, így javítva a látás minőségét. A visszaverődő fénynek is külön fizikája van. A poláros fényben azonos rezgési síkú fényhullámok haladnak: a poláris lencse megszűri ezeket, és csak a függőleges irányú fénynyalábokat engedi át.

A poláris fény főleg fényképezés és autóvezetés, valamint szabadtéri tevékenységek közben lehet nagyon zavaró. Ahogy a képen is látszik, a vezetés közben a szélvédőn megcsillanó fényt például teljesen kiszűri, így javítva a látási körülményeket.
A polarizált lencse tehát nem csak azoknak hasznos, akik kültéri sportot űznek, hanem azoknak is, akik sokat vezetnek, vagy akik érzékenyek az erős, tükröződő fényre.

A H.I.S Polarized kiváló minőségű, egytől egyik Németországban készült napszemüvegei amellett, hogy természetesen 100%-os UV védelemmel vannak ellátva, kizárólag magas minőségű anyagokból készülnek és minden egyes modell lencséje polarizált réteggel van bevonva. Akár klasszikus, fémkeretes modellről van szó, egyedien kidolgozott szárral, akár pihekönnyű neon színű, műanyag napszemüvegről, kék tükörlencsékkel, a H.I.S Polarized tökéletes választás lehet bárki számára. Vásárlóikat lenyűgözték a kiváló minőségű és csúcstechnológiájú, divatos, mégis klasszikus dizájnjukkal; nézzen Ön is körül webshopunkban, és győződjön meg a márka nyújtotta előnyökről személyesen!