Az ízig-vérig német JOOP! kozmetikumokkal és ruházati termékekkel foglalkozik.

A márka alkotója, Wolfgang Joop divattervező 1986-ban alapította meg cégét Hamburgban, aki saját neve alatt először dizájner ruhákat adott csak el, majd kiemelkedő üzleti érzékével bevezette magát a szépségiparba is. 1987-től alkot parfümöket is, amelyek a kilencvenes években, a New York divathéten lettek bemutatva az amerikai nagyközönségnek, így szerezve hírnevet egyszerre több platformon is.

A kétezres években Wolfgang Joop eladta cégét, amelyet később liszensz szerződéssel három különböző részre osztottak: divat, kiegészítők/bőráruk, valamint illatok/kozmetikumok. A JOOP! mára már világszerte is ismert márkává nőtte ki magát, viszont főleg hazájában népszerű: egy felmérés szerint a németek 82%-a nem csak ismeri a márkát, de elégedett is vele.

A szemüvegkeretek gyártását a szintén német Menrad vezényli, magas minőségben, különlegesen kifinomult dizájnnal, visszafogott, elegáns színnekkel. Kereteik többnyire műanyagból készülnek, finoman kidolgozott fémrészekkel és nem ritka az egy-egy különlegesebb forma és minta sem.

Az e téli kollekció különleges, urbanista darabjait már megtaláljátok webshopunkban, nézzetek körbe és engedjétek, hogy lenyűgözzön a elegancia és modernitás tökéletes egyvelege!

Nézz körül webshopunkban és találj rá azokra a modellekre, amelyek a leginkább illenek kínálatodba!