A Reebok egy több, mint száz éves múlttal rendelkező, sportruházattal foglalkozó angol cég. Eleinte csak futócipők gyártásával és forgalmazásával foglalkozott, később különböző sportágak felé is nyitott, végül pedig ruhaneműk tervezésével tette magát integrálttá a sportruházat-gyártásban.

A márkát Joseph William Foster alapította két fiával, Joe-val és Jeff-el, 1895-ben, J.W. Foster and Sons néven. Joseph 1890-től készített futócipőket, amikor is bevezetett egy újdonságot a piacra: a tüskés talpú futócipőt. A cipők annyira jók voltak, hogy az 1924-es Olimpián a teljes brit futócsapat már ezekben a cipőkben versenyzett.

A cég nevét a két fiú 30 évvel később változtatta meg egy antilopfajta, az őzantilop afrikai neve után.

Többnyire az amerikai kontinensen szponzorál a cég, amerikai focistákat, baseball játékosokat és boxolókat, valamint jéghoki-játékosokat is. 2005 óta az Adidas leányvállalata, de megőrizte nevét és továbbra is külön brandként működik, világszerte kielégítve a sportolók és sportos stílust kedvelők igényeit.

Mint ahogy a legnagyobb világmárkák, a Reebok nevéhez is fűződik több különleges innováció is; mint például a 2010-es, Zig névre hallgató technológia, amely különlegessége, hogy a talpak cikk-cakk formájú habszivacsból készülnek, így tehermentesítve a térdet és az izületeket.

Nézz körül webshopunkban és találj rá azokra a modellekre, amelyek a leginkább illenek kínálatodba!